• 18-04-2021

Rexhepi dhe Sulejmani realizojnë takim me ministren Stefoska

Deputeti nga rradhët Lëvizjes Besa, Kastriot Rexhepi njëherit edhe kryetar i komisionit për kulturë, së bashku me zv.ministrin e Kulturës,Sedat Sulejmani kanë realizuar takim të përbashkë me Ministren e Kulturës, znj.Irena Stefoska, përcjell NMK-Post.

Ja statusi i plotë

Sot në cilësinë e kryetarit të Komisionit për kulturë në Kuvendin e Republikës së Veriut, së bashku me zëvendës ministrin për kulturë, Sedat Sulejmani realizuam takim me ministreshën për kulturë, Irena Stefoska.
Biseduam për situatën aktuale në kulturë si dhe institucionet në këtë sektor, puna e të cilave zhvillohet në rrethana të vështira.
Për më tepër, u theksua nevoja për të mbështetur punëtorët kulturorë në kushtet e covid-19 përmes mekanizmave të Kuvendit. Ka shkruar Rexhepi

Read Previous

ASH-AAA: Çairi harroi sheshin “Skënderbeu”

Read Next

Ministri i Shëndetësisë: Do të vaksinohen edhe qytetarët pa shtetësi

%d bloggers like this: