Breaking News :

nothing found
21-09-2023

Rast i rallë: Gjeti para në Tetovë, personi kërkon të zotin për të ia kthyer!

Advertisement

Një shumë e konsiderueshme e të hollave është gjetur sot në Tetovë. Ata për momentin janë tek një person I pa njohur I cili I ka gjetur por që kërkon të zotin që I kanë humbur paratë. Ai në rrjetin social ka shpërndarë një fotografi me paratë dhe ka shënuar numrin për të kontaktuar me personin që I ka humbur të hollat./monitor/

Ka edhe njerëz të mirë në Tetovë.
I gjenë një shumë parash dhe e kërkon pronarin
Paratë janë gjendur afër Hallka Bankës tek Shkolla e Mjekësisë
Kush i ka humbur le të lajmrohet në këtë numër:
+389 78 299 525

Advertisement

Read Previous

Ministrja bullgare: Zja*rri dhe jo rruga arsyeja kryesore e numrit të madh të vikt*imave

Read Next

Austria shtrëngon masat, kush nuk vaksinohet duhet të paguajë gjobë marramendëse