Breaking News :

nothing found
23-09-2023

Radhë të gjata në pikën kufitare në Tabanoc

Advertisement

Radhë të gjata ë pikën kufitare Tabanoc. Autobusët me mërgimtarë presin nga 3 deri në 5 orë.

Radhë të gjata deri në 2 kilometra dhe pritje deri në 5 orë për momentin po durojnë udhëtarë nga shtete të ndryshme të evropës që kthehen në vendlindje.

Mërgimtarët të revoltuar dërguan fotografi dhe video deri në redaksinë e Alsat.
Në to duken radhë të gjatë të autobusëve dhe automjeteve.

Qytetari që na dërgoi video thotë se presin disa orë në autobus. Shton se “ka autobusë të cilët kalojnë edhe pa radhë”.
Pritjet e gjata, siç thonë udhëtarët që ndodhen në zonën kufitare kanë filluar që në orët e drekës.

Advertisement

Read Previous

Ndalohet në kufij autobusi nga Tetova, njëri shofer pa certifikatë mjekësore tjetri të falsifikuar

Read Next

Arr*estohet i riu nga Shkupi pasi kërcënonte një vajzë me foto komprometuese