Breaking News :

nothing found
26-09-2023

Qeveria propozon vazhdimin e gjendjes së krizës, ja edhe për sa muaj

Advertisement

Qeveria do të dorëzojë në Kuvend Propozim-vendim për vazhdimin e afatit të gjendjes së krizës edhe për 6 muaj. Në mbledhjen e sotme Qeveria miratoi tekstin e Propozimit-vendimit për miratimin e vazhdimit të afatit për ekzistimin e gjendjes së krizës për furnizim me energji elektrike në tërë territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, për shkak të mungesës së energjisë elektrike dhe gjendjes në tregjet e energjisë elektrike. Propozimi për vazhdimin e afatit të gjendjes së krizës ka për qëllim të sigurojë vazhdimësi për zbatimin e masave dhe aktiviteteve të gjendjes në furnizim me energji elektrike.

Advertisement

Read Previous

A është Pfizeri efektive kundër variantit “Omicron”?

Read Next

Mbyllet grupi i VV-së “Me Kryeministrin” me 350 mijë profile