Breaking News :

nothing found
26-09-2023

Qeveria konfirmon: Hoxha dhe dy zëvendësministrat kanë deponuar dorëheqjet

Advertisement

Nga Qeveria konfirmojnë për TV21 se ministri i Bujqësisë, Arjanit Hoxha dhe zëvendës ministri i Kulturës, Sedat Sulejmani si dhe ai i Arsimit dhe Shkencës, Arafat Shabani tashmë kanë deponuar dorëheqjet e tyre në Qeveri. Nga ekzekutivi thonë se dorëheqjet janë deponuar pasditen e sotme.

Advertisement

Read Previous

Arjanit Hoxha jep dorëheqje nga pozita e ministrit të Bujqësisë

Read Next

LSDM shprehet kundër zgjedhjeve të parakohshme