Breaking News :

nothing found
28-01-2023

Qendra e dobësimit Shkenda Dubova në Shkup një lider i vërtetë në rajon dhe më gjerë

Advertisement

Qendra e dobësimit Shkenda Dubova në Shkup paraqet të vetmen qendër të këtij lloji në Maqedoni. Shumë shçejt pritet që kjo qendër të hap sallonet e saj edhe në disa qytete në Maqedoni. Ka filluar punën në vitin 2011 si ndërmarrje e vogël, ndërsa sot si lider i vërtetë është e shtrirë Maqedoni, Shqipëri, Zvicër, Gjermani, Belgjikë etj. Fillimisht në atë kohë, dobësimi përmes aparaturave nuk ekzistonte si metodë në rajon dhe kjo qendër e parë ishte inovacion për publikun kosovar por edhe për gjithë rajonin.

Nëpërmjet suksesit tek të gjitha ata që kaluan te Qendra e dobësimit Shkenda Dubova, kjo qendër krijoi rrëfime të suksesit në dobësim tek mijëra klientë dhe për shkak të efektit të suksesit të metodave të përdprura, arriti zgjerimin edhe jashtë vendit.

Programi për humbje peshe i kësaj qendre është i testuar, verifikuar dhe certifikuar sipas standardeve evropiane.

 


Shërbimet kryesore që ofrohen gjatë një seance, në qendrën e dobësimit “Shkenda Dubova”, janë:
Dobësim
Modelim dhe tonifikim
Detoksifikimin
Drenim
Trajtim i celulitit

Qendra e dobësimit “Shkenda Dubova” si qëllim kryesor ka mirëmbajten e masës trupore. Ne ju mundësojmë klientëve të arrijnë dhe të mirëmbajnë peshë optimale të shëndetshme. Ekipet tona të përkushtuara përkrahin klientët në çdo hap.

Duke ofruar shërbim për ndihmën e humbjes së kilogramëve të tepërt, ky shërbim realizohet me anë të aparaturave specifike, duke u munduar të arrihet shkrirja e dhjamit në thellësi.

Sauna tradicionale

Shkrirja e pjesës dhjamore dhe detoksifikimi i trupit
Sauna tradicionale nga druri i pishës është aparaturë ku përmes efektit termik të nxehtësisë ndihmon në eliminim e shtresave dhjamore dhe humbjen e peshës. Benefitet kryesore janë humbja e peshës dhe detoksifikimi.


http://https://youtu.be/_hPRwUILVPU

Kabina e shtrirë “Body Shape”
Një tjetër pajisje që sjell benefite të jashtëzakonshme për shëndetin, e në veçanti në humbje të peshës
Kjo aparaturë realizon një funksion të rëndësishëm në relaksimin dhe detoksifikimin e muskujve duke larguar toksinat dhe acidin laktik. Benefitet kryesore janë:

Riaktivizimi i metabolizmit dhe asistenca në eliminimin e shtresave të tepërta dhjamore, eliminimi i kilogramëve të tepërt dhe rimodelim i formës trupore.
Lehtësimi i dhimbjeve nga patologji të ndryshme si dhimbja e kurrizit, nervit ishiatik, artritit, reumatizmit.
Zhduk në mënyrë të ndjeshme celulitin duke eliminuar shtresat dhjamore.
Ngadalëson efektin e plakjes duke përmirësuar dukshëm elasticitetin dhe butësin e lëkurës.
Përmirësim i dukshëm i drenimit të toksinave dhe I lëngjeve.
Detoksifikim, rritje e forcës dhe fleksibilitetit.

http://https://youtu.be/-MKGKzRmRcA

Elektro – stimulatorët muskular
Tonifikimi i trupit përmes elektro-stimulimit muskular
Elektro-stimulatorët muskular – ky është procesi i fundit që bëhet gjatë një seance. Eshtë një proces shumë i rëndësishëm përderisa jeni duke humbur peshë. Përmes elektrostimulimit realizohet procesi i tonifikimit, nuk lejohet varja dhe të qullja e trupit, stimulohen muskujt dhe ngushtohet perimetri.

http://https://youtu.be/n6O_uwsRONE

Sauna “Perfec Body Tunnel”
Shpërbërja e grumbullimit të yndyrërave
Sauna ‘Perfect Body Tunnel’ është një aparaturë e teknologjisë së fundit dhe rezultat i një projekti të gjatë kërkimor, efikasiteti i të cilës është verifikuar shkencërisht në të gjitha aspektet mjekësore, teknike dhe është pa efekte anësore, e po ashtu edhe kuruese për shumë sëmundje. Kjo aparaturë aktivizon molekulat e ujit, duke përmirsuar thithjen e oksigjenit, përmirson qarkullimin e gjakut dhe nxit metabolizmin. Rrezet infra të kuqe të afërta dhe të largëta kombinohen për të depërtuar në indet e lëkurës deri në 30% (6mm nën epidermë) dhe shpërbëjnë grumbullimin e yndyrës të lokalizuar në bark, vithe dhe kofshë. Në mjekësi, IR përdoren poashtu për shërimin e shumë sëmundjeve si: sëmundjet reumatike, sëmundjet degjenerative të nyjeve, gjendjet postraumatike (kryesisht tek sportistët), inflamacionet e hapsirave paranazale etj.


http://https://youtu.be/pHilLLlU7uA

Pajisja e dobësimit intensiv, ultrasonik

Zvogëlimi i qelizave yndyrore për të arritur efektin e heqjes së pjesës dhjamore
Kjo pajisje funksionon përmes valëve sonike të frekuencës 40000Hz të gjeneruar nga sonda; pasi valet hyjnë në trupin e njeriut, gjenerohet efekt intesiv goditës në qelizat dhjamore, si dhe lëvizja ndërmjet këtyre qelizave, të cilat në mënyrë efektive djegin energji dhe kështu ndodhë tkurrja e qelizave përkatëse. Ndërkohë, vibrimi i valëve sonike shkakton ndikim intensiv midis qelizave, të cilat shpërthejnë menjëherë, duke zvogëluar numrin e qelizave yndyrore dhe arrijnë efektin e heqjes së dhajmit.


http://https://youtu.be/E-_oepFCqTA

Për më shumë klikoni në faqen e Qendrës së dobësimit Shkenda Dubova http://https://mk.shkendadubova.info/
Të njëjtën e gjeni në rrjetet sociale:
http://https://www.facebook.com/qendraedobesimit

http://https://mk.shkendadubova.info/?fbclid=IwAR0HUUTQEKiE8rWIwoaHaaWvHAZgYAHR_ZcUMWFMRJ6v6Z6gCt8YlaRslr8
http://https://www.instagram.com/shkendadubova_mk/

Advertisement

Read Previous

Biden infektohet me koronavirus

Read Next

Free Casino Games Online