Breaking News :

nothing found
28-09-2023

Putin ka punuar edhe si taksist në vitet 90-ta!

Advertisement

“Kam punuar si shofer taksie në vitet 1990”, deklaroi presidenti rus Vladimir Putin.“Situata ishte shumë e vështirë dhe i referohem situatës së brendshme të gjithë vendit, të gjithë komponentëve të tij. “Ishte për ekonominë, politikën, zbatimin e ligjit, ushtrinë… Në thelb, kishte një lu ftë civile në vend,” tha Putin në dokumentarin “Rusia”. Historia e Re”, e cila u shfaq në TV Rusia 1.

Putin tha se vendet perëndimore në vitet 1990 mendonin se Rusia do të shpërbëhej dhe se ishte vetëm çështje kohe.
Kur Vladimir Putin humbi punën në Bashkinë e Shën Petersbu rgut, herë pas here iu desh të punonte si shofer taksie për të fituar bukën e gojës.

Në ekipin e Sobchak në administratën e qytetit të Shën Petersburgut, Putin drejtoi bashkëpunimin ndërkombëtar të Shën Petersburg-ut. Në një bashki si Shën Petersbu rg, Putin takoi njerëz të rinj, të aftë, duke përfshirë Dmitry Medvedev, të cilin më vonë e transferoi në Moskë. Njerëz të cilëve u besonte që nga ajo kohë dhe më vonë ata mbajtën poste të rëndësishme në kompani të mëdha shtetërore.

Për shkak të marrëdhënieve të tij të mira me njerëzit në administratën presidenciale, Putinit iu ofrua një punë dhe u transferua në Moskë.

Advertisement

Read Previous

Vr*asja e biznesmenit, 22-vjeçari pranon autorësinë

Read Next

Më mirë të na pushtoj Gjermania, rroga do bëhet 1 400 euro