Breaking News :

nothing found
28-03-2023

Prof. Musa Musai krah Halil Kastratit, përkrah aktivitet e tij!

Advertisement

Ndjenjë e këndshme kur iu bashkangjitesh projekteve dhe kontributeve jetësore të miqve tu. Miku i jonë dhe i gjithë shqiptarëve Halil Kastrati, dje në emër të shoqatës “Jetimat e Ballkanit” bëri inaugurimin e projektit jetësor shtëpinë e të moshuarve pa përkujdesje dhe pa fëmijë.

Ne në këtë organizim modest ishim aty për ti dhënë mbështetjen e parezerv dhe iu bashkangjitëm gëzimit dhe emocioneve që u përjetuan në këtë event.

Ju priftë e mbara edhe në shumë projekte dhe punë të hajrit miq të respektuar të shoqatës “Jetimat e Ballkanit”!

 

Advertisement

Read Previous

Tetovë, gjobiten 102 shoferë për parakalim të paligjshëm në trafik

Read Next

Gates parashikon rikthim të shpejtë të normalitetit tek vendet e pasura