Breaking News :

nothing found
28-09-2023

Prishtinasi largon kontejnerët nga vendi, për ta parkuar veturën!

Advertisement

Një rast i çuditshëm i parkimit të veturës ka ndodhur mbrëmë në Prishtinë. Shoferi ka larguar kontejnerët e mbeturinave nga vendi i tyre dhe e ka futur veturën nën mbulojë.

Sipas fotografisë që po qarkullon në Facebook, shihet se shofer ka parkuar veturën e tij në vendin e kontejnerëve, derisa i ka larguar ata nga vendi i tyre dhe ajo pjesë e destinuar për kontejnerë i është bërë si garazh për veturën e tij.
Kjo sipas qytetarëve ka ndodhur në rrugën për Gërmi në Prishtinë.

Advertisement

Read Previous

Sa para ka sjellur diaspora? Këta janë të dhënat e Bankës Qendrore

Read Next

Avioni me mesazh mbi Shkup – “Shihet korrupsion