Breaking News :

nothing found
27-09-2023

Pizza me ka’nabis, trendi më i ri i ushqimit

Advertisement

Picë me ka nabis, është trendi më i fundit i ushqimit në tajlandë.
Pica Crazy Happy është një përzierje ingredientësh bashkë me një gjethe kanabisi të skuqur sipër. Kanabisi futet gjithashtu e copëtuar në salcë.

Ky lloj ushqimi i shpejtë është trendi i fundit në Bangkok. Por të interesuarit duhet të dinë se pica nuk ka efekte intoksikuese.
Tajlanda ka lehtësuar së fundmi ligjet strikte për lëndët na rkotike. Përdorimi i bimës në ushqim dhe pije është i lejueshëm, ndaj disa biznese po përpiqen të përfitojnë.

Kanabisi ndodhet në koren e djathit, një gjethe përdoret në mbushje dhe kanabisi i copëtuar është gjithashtu në salcë. Në fund, pica zbukurohet me gjethen dalluese.

Advertisement

Read Previous

Encën e merr malli për Qamilin

Read Next

Nga sot hapet sezoni i skijimit në Kodrën e Diellit