Breaking News :

nothing found
21-09-2023

“Për 50 Euro jumbën jetën 50 Persona”

Advertisement

Kryetarja e Agjencisë Kundër Korrupsionit, Biljana Ivanovska, në “Utrinski Brifing”, foli për ak*sidentin në Bullgari ku humbën jetën 45 persona.
Siç shtoi ajo, duhet të punohet në forcimin e integritetit të të gjithë zyrtarëve, për të punuar me ndershmëri.

“Kemi mbajtur një debat publik për çështjen e Besa Transit, pra dhënien e licencave dhe lejeve në fushën e transportit. Pra, konkluzionet kryesore nga ai debat ishin se ekziston legjislacioni i hartuar për sistemin e kontrollit por nuk respektohet. Pra ku jane personat qe kane dhene patenten, ku jane njerezit qe kane bere kontrollin, pra dje pamë që autobusi nuk ishte fare i ri por ishte i riparuar.Per 50 euro shkuan 50 veta mendoj se nuk ka logjike. Jeta e njerëzve dhe shëndeti ynë janë shumë më të shtrenjta. “Çfarë po bëjnë këta njerëz tani, nuk janë askund, nuk ka hije prej tyre”, theksoi Ivanovska./Monitor/

Advertisement

Read Previous

Tronditëse në Turqi/ Babai vr’et vajzën 7-vjeçare me th’ikë pasi gruaja i kërkoi divorcin

Read Next

Dënohet me burgim ish ministrja daneze e emigracionit: Ndau çiftet e reja të refugjatëve