Breaking News :

nothing found
21-09-2023

Pasi Kajtazi i quajti terr*oristë, reagon grupi i Kumanovës

Advertisement

Shkruan: Sami Ukshini

Lidhur me deklaratën e Vehbi Kajtazit,të dhënë në emisionin DEBAT PLUS me datë 13.12.2021, të udhëhequr nga moderatori Ermal Panduri,në fund të këtij emisioni duke filluar nga 1h.16m.30s, hapët tema për përpl*asjet në parlamentin e Kosovës, lidhur me rastin tonë, i njohur në opinionin si RASTI I KUMANOVËS.!

Vehbi Kajtazi si gjithmonë, edhe kësaj radhe e nxjerrë kokën e një asketi të së keqës, që me dashje dhe jo rastësisht, është në sherbim të kri*mit politik, dhe interesave rusosllave që ka dalur në mbrojtje të tradhtive që ju kanë bërë, dhe po i bëhen qështjes shqiptare në përgjithësi gjithëandej trojeve tona. !

Kajtazi fletë për Maqedoninë Veriore, sikur të ishte një shtet ishull në pjesën ekzotike të Oqeanit Paqësor, dhe jo në kufirin me Kosovën dhe Shqipërin, shkon dhe më largë duke ju referuar si shtet mik i Kosovës, dhe këtë e thotë krejtë normalisht thua se nuk e dinë, se në cilën gjendje jetojnë shqiptarët, si vazhdohët të ju mohohet te drejtat themelore te tyre në gjdo aspekt, edhe pse janë më shumë se 40% e popullsisë të atij shteti, Prishtina dhe Shkupi janë vetëm 45 minuta largë, në rrugën automobilistike,të paraqitesh në një televizion publik kaq i painformuar, ose je injorant, ose je i shitur.!

Meqenëse në Kosovë, nuk funksionon ashtu si do duhej sistemi i drejtësisë, sepse po të funksiononte,Vehbi Kajtazi ishte dashur të intervistohej menjëherë pas emisionit nga Prokuroria e shtetit, për një shumë prej 3 milion eurosh, që ky e përmendë gjatë emisionit, se qenka në dijeni se grupi ynë, qenka paguar me para nga miku i shqiptarëve Nikolla Gruevski.! Kajtazi nuk e përmend se në vitin 2015,në bashkëqeverisje me Nikolla Gruevskin ishte edhe Ali Ahmeti, në qoftë se Nikolla paska ndarë 3 milion euro për një ko*nflikt të kontrolluar, atëherë paratë ja paska dhënë ose Ali Ahmetit, ose zëvendëskryeministrit të asaj kohe Musa Xhaferit, megjithatë po ja japë një ndihmesë të vogël Prokurorisë së Kosovës dhe Vehbi Kajtazit, në qoftë se janë dhën para për insk*enimin e atij rasti në Kumanovë, halka e parë e enigmës janë Ali Ahmeti dhe Musa Xhaferi, meqenëse i ke edhe shokë dhe je gazetarë hulumtues, do ishte dashur që të ishe më shumë i informuar, para se të kishe folur në ata emision.!

Për fundë Vehbi Kajtazi, një pjesë e madhe e këtij grupi, që ti i quan kr*iminal dhe te*rroristë, kemi qënë pjestarë të UÇK-së në lu*ftën e 2001 në Maqedoni, lu*ftë kjo që ka përfunduar me fitoren tonë, dhe më një marrëveshje të Ohrit, që nuk është realizuar as sot e kësaj dite edhe pse është dashur që të jetësohej me 3 janar të vitit 2004, ne nuk jemi pjesë e asnjë grupimi kr*iminal, apo politiko-kri*minal, që të na shan*tazhosh ti, ne nuk kemi para të vje*dhura, as si Ali Ahmeti, dhe as si grupi PRONTO i PDK-së, që të paguajmë të na lavdërosh nëpër emisionit televizive, nuk i besojmë as sistemit të drejtësisë, sepse edhe ai sistem është kr*iminal dhe i korr*uptuar, ne besojmë vetëm në ndershmërinë tonë, dhe drejtësinë Kanunore të Lek Dukagjinit,andaj që nga mbrëmë na ke borgjë me Kanun,ose do e zbardhësh e thuash të vërtetën për rastin tonë, ose do mbetësh borgj sot e njëqind vjetët e ardhshme,ti dhe familja jote.! Përshëndetje nga pjestarët e grupit të Kumanovës.

Advertisement

Read Previous

Pasojat nga lëndët piroteknike, MPB ua kujton qytetarëve dënimet nga përdorimi i tyre!

Read Next

Kapet duke vozitur e dehur një vajzë nga Tetova