Breaking News :

nothing found
21-09-2023

Pas 12 vitesh zgjohet nga koma, shihte gjithçka!

Advertisement

Kur mendoni për fjalën e frikshme, gjëja e parë që ju vjen në mendje mund të jetë një fantazmë që ju ndjek në një natë të errët, megjithatë, pavarësisht nëse e besoni apo jo, gjëra të tilla janë relativisht të rralla, dhe vetëm disa njerëz kanë raportuan raste të tilla. Por ç’të themi për diçka edhe më të frikshme që mund t’i ndodhë kujtdo prej nesh në çdo kohë pa asnjë paralajmërim fillestar, dhe kjo është rënia në koma.Koma është një gjendje në të cilën trupi i njeriut pushon së reaguari dhe humbet të gjitha format e vetëdijes, një gjumë i gjatë i thellë ku pacienti është i mbërthyer mes dy botëve, por që nuk i përket asnjërës. Disa njerëz kanë qenë në gjendje kome për vite të tëra të shtrirë në shtrat, duke pritur momentin që të shkojnë në anën tjetër dhe të çlirohen nga sprova e tyre.Megjithatë ka shumë histori të njerëzve që bëjnë krejtësisht të kundërtën, që mund të quhet vetëm një kthim i mrekullueshëm. Historia e sotme ka të bëjë me një hero të tillë, i cili pas 12 viteve është zgjuar nga koma. Ky person sot ndodhet në karrocë, por I njëjti shndërruar në frymëzim për shumë njerëz të tjerë. Historinë e plotë mund ta ndiqni në videon në vazhdim!https://youtu.be/FLvXiUgRy9k

Advertisement

Read Previous

Gjenden 156 gurë në veshkat e një pacienti në Indi

Read Next

Linda Morina pyet: “A m’ka hije për nuse a jo ?”