Breaking News :

nothing found
27-09-2023

Parashikimi i frikshëm i Baba Vangës: Kjo do t’i ndodhë njerëzimit në vitin 2022

Advertisement

Baba Vanga, e cila u quajt “Nostradamus i Ballkanit”, u bekua me një hir nga Zoti. Ajo ishte e pajisur me parandjenja për vitet në vijim. Parashikimet e saj shtrihen në një periudhë të gjatë, deri në vitin 5079. Ajo parashikoi çdo vit veç e veç dhe fundi i njerëzimit do të ndodhë në vitin 5079. Por ja çfarë na pret në vitin 2022.

Parandjenja e Baba Vangës për virusin e zbuluar në laborator, i cili do të përhapet menjëherë në të gjithë botën, u bë realitet. Një tjetër parashikim tregon se Toka do të sùlmohet nga anije kozmike dhe njerëzit do të kenë mundësinë të ndërveprojnë me qenie nga botët e tjera.

Në të njëjtën kohë, Baba Vanga vuri në dukje, para vdekjes së saj, se disa komunitete do të goditeshin nga uria e rëndë për shkak të ndryshimeve klimatike, duke iu referuar Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Thuhet se shtetet do të kenë të mbjella të komprometuara, zjarret do të djegin pyjet dhe lumenjtë do të pakësojnë prurjet e tyre.

Para se të largohej nga kjo botë, Baba Vanga la një sërë parashikimesh, duke përfshirë vitin 2022. Parashikimet e saj janë shqetësuese, pasi tha se njerëzimi do të përballet me një pandemi të re, uri dhe lufte. Do të ishin rreth gjashtë parashikime për periudhën në vijim. Që nga fundi i vitit 2020, u tha se njerëzimi do të vazhdojë të jetë i prekur nga pandemia.

Në vitin 2022, njerëzit mund të humbasin plotësisht në realitetet virtuale. Baba Vanga vuri në dukje se një luftë mund të shpërthejë vitin e ardhshëm dhe një lider botëror mund të hiqet nga pushteti.

VITI 2022. URIA E RËNDË DHE NJË PANDEMI E RE!

Një virus vdekjeprurës i zbuluar në një akullnajë. Shkencëtarët do të zbulojnë një virus të rrezikshëm që do të përhapet shumë shpejt, duke çuar në vdekjen e njerëzve dhe kafshëve. Majat e akullnajave do të shkrihen nga viti 2033 deri në vitin 2045 dhe nivelet e oqeaneve do të rriten gjatë kësaj periudhe.

Anijet alien do të sulmojnë Tokën. Ne do të ndërveprojmë me qenie inteligjente nga planetë të tjerë. Anijet e huaj do të sulmojnë Tokën dhe do të bombardojnë qytete dhe do të marrin të burgosur.

Një koloni në Mars do të lejojë që planeti të bëhet një fuqi bërthamore dhe të pretendojë pavarësinë nga Toka rreth viteve 2170-2256.

Uria e fortë. Njerëzimi do të preket nga uria e rëndë për shkak të ndryshimeve klimatike. Njerëzit do të përfundojnë duke ngrënë buburreca, gjethe ose baltë. Ajo që ndodh në të gjitha kontinentet është e ngjashme me atë që shihni në një film horror. Një pushtim i karkalecave në Afrikë do të ndikojë në tokat e drithërave dhe do të çojë në urinë e popullsisë, duke çuar në konflikte të armatosura midis kombeve.

Në vitin 2022 ka realitete virtuale në të cilat mund të humbasim plotësisht. Koha në këto realitete virtuale mund të çojë në kujtesën e dëmtuar dhe të mësuarit dhe mund të kthehet njerëzit në zombie reale.

Advertisement

Read Previous

Osmani: “Asnjë kryetar komune s’na ka ftuar neve mërgimtarëve, vetëm Bilall Kasami”

Read Next

Gold AG përfshihet në debatin e ashpër në mes Big Mamës dhe Antonelës, këto janë fjalët e tij