Palestinezët e falin namazin e Kurban Bajramit të rrethuar nga rrënojat

Palestinezët në Deir el-Balah e falën namazin e Kurban Bajramit të rrethuar me rrënoja.Ata u mblodhën për t’u lutur dhe në të njëjtën kohë për të uruar njëri-tjetrin për Kurban Bajramin.

Në mesin e personave që ishin duke u lutur pati edhe gra e fëmijë, shkruan Al Jazeera.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like