Pacolli: 10 mijë euro mbështetje për çdo grua që lind

Kandidati i AKR-së për deputet të Kuvendit të Kosovës Islam Pacolli, i cili në zgjedhjet e jashtëzakonshme të 14 shkurtit garon në listë të përbashkët me LDK-në, ka thënë se do të angazhohet për zhvillim të ekonomisë së vendit.Pacolli, në një intervistër ka prezantuar disa nga projektet për të cilat do të angazhohet si deputet i legjislaturës së re, për cka tha se primare do të jetë mirëqenia e qytetarëve.

Ai tha se do të procedoj nisma në Kuvendin e Kosovës përmes të cilave, synon që t’i subvencionojë gratë që lindin me nga 10 mijë euro, mbështetje kjo që sipas tij do të ndikoj edhe në rritjen e natalitetit.

Advertisement

Pacolli, përmendi edhe punësimin e të rinjëve dhe rritjen e pagesave për pensonet dhe skemat sociale.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like