Breaking News :

nothing found
21-09-2023

Osmani për mediat bullgare: Shumica e personave janë nga shkupi, agjencioni është i Shkupit

Advertisement

Ministri i Jashtëm i RMV-së Bujar Osmani në një prononcim për mediat bullgare ka dhënë detaje për ak sidentin tra*gjik që ndodhi në Bullgari.
Osmani ka thënë se shumica e personave janë nga Shkupi dhe kanë qenë duke u kthyer nga Turqia, gjithashtu edhe agjencioni është nga Shkupi.
Në ak*sidentin tra*gjik që ndodhi sot zyrtarisht 46 persona kanë ndërruar jetë./Nmk-post

Advertisement

Read Previous

A k s i d e n t në Bullgari, kaq persona humbin jetën nga Maqedonia

Read Next

Zaev: Është dëgjuar eks*plodim i madh