Breaking News :

nothing found
23-09-2023

Osmani: Nesër arrijnë dy të lënd*uarit e aksid*entit

Advertisement

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani tha se dy të lënduarit e parë në aksidentin në Bullgari do të lirohen nesër, ndërsa transferimi i tyre do të organizohet nga Ministria e Shëndetësisë.
Elmedin
Elmedin Memishi
“Pas takimit në Sofje që kisha me prokurorët bullgarë por edhe me ekspertët e Maqedonisë së Veriut të cilët ishin të inkuadruar drejtpërdrejtë në procesin e identi*fikimit të vikt*imave. Dje në qeveri prezantova informacionin dhe plan-veprimin për transferimin e të lënduarve por edhe transferimin e kufomave të vikti*mave të aksid*entit tra*gjik. Sipas informacioneve që kemi nga spitali Piregov në Sofje planifikohet që nesër 27 nëntor të lëshohen në shërim shtëpiak dy të lënduarit e parë, ndërsa me 28 dy të tjerë, me 30 dy të tjerë dhe 1 person me 1 dhjetorë. Transferimi dom të organizohet nga Ministria e Shëndetësisë, dhe atas fillimisht do të transferohen në spitalet e vendit”, tha Osmani.

Advertisement

Read Previous

Boçvarski jep detaje: Ja si ka udhëtuar brenda vendit “Besa-Trans”

Read Next

Nuk do të diskutohet dorëheqja e Zaevit!