Breaking News :

nothing found
27-09-2023

Osmani i quan spekulime informatat se ka pasur mjete piroteknike dhe karburante në autobus!

Advertisement

Informacione të ndryshme kanë qarkulluar për shkaqet që kanë dërguar në eksp*lodimin në autobusin “Besa trans” të Shkupit që mori fl*akë në autostradën Struma – Bullgari, ku si pasojë vdi*qën 45 persona dhe u lënduan 7 të tjerë gjatë kthimit nga Turqia. Mes informacioneve kryesore ishte se deri te eksp*lodimi ka ardhur pasi në autobus ka pasur karburante dhe mjete piroteknike!Për këtë është pyetur ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani.Të njëjtat i quajti spekulime.“Mendoj se tani nuk është koha të spekulojmë, sepse sërish familjet janë të lënd*uara, janë në gjendje të rën*dë emocionale. Çdo spekulim që nuk është i konfirmuar, vetëm do ta rëndojë në mënyrë shtesë gjendjen e tyre. Tash është koha që të lëndu*arit të shërohen, të përfundojë identifikimi dhe hetimi të vazhdojë”, tha Osmani para spitalit në Bullgari ku po mjekohen të lën*duarit nga aksidenti, transmeton TV21.

Advertisement

Read Previous

Karim Benzema dën*ohet me 1 vit bu*rg

Read Next

Bullgaria nuk lejon ekipet gjyqë*sore dhe mjekësore nga Maqedonia të merren me vik*timat e akside*ntit!