Breaking News :

nothing found
27-09-2023

OBDUKSIONI/ Mjekë nga Maqedonia do të angazhohen në tragje*dinë e Bullgarisë!

Advertisement

Tre mjekë nga Instituti i mjekësisë ligj*ore në Shkup pritet që nesër t’i bashkohet ekipit të ekspertëve në Sofje për të kryer obduksionin dhe identifikimin e trupave të vik*timave në tragje*dinë në Bullgari. Siç njoftoi ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani tre ekspertët tanë tashmë gjenden në Sofje me qëllim që të ndihmojnë që sa më shpejtë të përfundojë obduksioni./Nmk-post/

Advertisement

Read Previous

Prof. Isejni: Me senzacionalizmin që i “shoqerojmë” tragjed*itë që na ndodhin, pa dashje i relativizojm!

Read Next

Tragje*dia e Bullgarisë, reagon Vladimir Putin