Breaking News :

nothing found
23-09-2023

Nxënësin e zë gjumi në klasë, reagimi i mësuesit bëhet hit (Video)

Advertisement

Nxënësit e lodhur dhe të përgjumur janë një pamje e përditshme në bankat e shkollës.
Një rast i tillë i një nxënësi nga Rusia u bë hit pasi ra në gjumë në mes të orës së mësimit.
Gjumi iu ndërpre nga mësuesi, i cili vendosi ta zgjonte duke e gudulisur.
Patjetër që duhet përshëndetur veprimin e profesorit që nuk krijoi dramë, por e pranoi situatën si qesharake dhe vendosi të bënte pak shaka vetë.

Advertisement

Read Previous

Me sy të përlotur nxënësit kujtuan shokët e shoqet e tyre

Read Next

Nxënësja qan teksa flet për shokët: Dhim*bja dhe vaji do të jenë gjithmonë me ne!