Breaking News :

nothing found
28-09-2023

Numri më i madh i vîktimàvē nga rasti tràgjîk nè Bullgari janë nga Studeniçani

Advertisement

Sipas informacioneve deri më tani 16 nga pērsŌnat qè ndèrruàn jètë vijnë nga Studeniçani e fshatrat përreth.
Kjo ka bërë që me reagim të dali kreu I kësaj Komune, Azem Sadiki, I cili në Facebook ka thënë se dhimbjà éshté shumë e madhe.
Statusi i plotë
Ditë e rëndë për të gjithë sot, rasti tràgjik i fàtkèqésisë së aûtobusit na mérziti shum.
Numër i madh nga të vdèkûrït për fat të keq janë nga Komuna e Studeniçanit dhe me prejardhje nga vendbanimet e komunës tonë. Kjo edhe më shumë na e shton mërzinë!
O Zot i madh, të gjithë ata që ndërruan jetë merri nën mëshirën tënde dhe bëri xhenetli.
Familjarëve të afërmive dhe të gjithë neve na e shto durimin.

Advertisement

Read Previous

Gazetari kontravers maqedonas me postim bizar për aksid*entin tra*gjik (Foto)

Read Next

Pronari i “Besa transit”: Nuk e di si ka ndodhur rasti!