Breaking News :

nothing found
28-09-2023

Nuk pati mundësi t’i shihte për herë të fundit, anëtari i familjes Jahiu puth arkivolet (VIDEO)

Advertisement

Një moment tejet emocionues sot ka ndodhur në va*rrimin e familjes Jahiu. Një anëtar i kësaj familje në pa mundësi për të parë për herë të fundit familjarët e tij të vd*ekur, ai ka puthur arkivolet e familjarëve të tij.

Ndryshe, sot u bë va*rrimi i familjes Jahiu në Moranë./Nmk-post

VIDEO KLAN MAQEDONIA: https://www.facebook.com/watch/?v=5000947599929101

Advertisement

Read Previous

Lot dhe mërzi nga banorët e Studeniçanit në va*rrimin e Familjes Jahiu

Read Next

Tr*agjedia e Bullgarisë, reagon ASH: Ngushëllime familjarëve, turp pushtetarëve!