Breaking News :

nothing found
01-02-2023

Nuk ka ndryshim të masave restriktive, vazhdohen edhe për një javë?

Advertisement

TV21 mëson se, Komisioni për Sëmundje Ngjitëse ka propozuar, që masat restriktive që janë në fuqi për momentin, të vazhdohen edhe për një javë.
Sipas kësaj, ora policore do të vazhdojë të fillojë në ora 20:00 të mbrëmjes dhe të fillojë në ora 05:00 të mëngjesit.
Ky vendim i Komisionit duhet të kalojë edhe në Shtabin e Krizës dhe në Qeveri./TV21

Advertisement

Read Previous

Maqedonia e Veriut rishikon sot masat shtrënguese për frenimin e përhapjes së Covid-19

Read Next

KSI: Masat të vazhdohen edhe për një javë