Një person nga Jazhinca raporton për vjedhje në kompaninë e tij

Estimated read time 1 min read

Me datë 21.06.2024 në ora 17.00 në Repartin e Policisë Tearcë, A.A (46) nga Jazhinca, Tetovë, ka raportuar se në periudhën prej datës 14.06.2024 deri në ditën e kallëzimit ,janë futur në një depo të kompanisë së tij në fshat me përdorim të forcë dhe një send i fortë i janë marrë disa sende. Është kryer këqyrja dhe po merren masat për zbardhjen e rastit.TS

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like