Breaking News :

nothing found
21-09-2023

Një person e për*dhunon dhe më pas ia merr jetën nënës së tij

Advertisement

Detaje tro*nditëse për kr*imin në Grevenë dalin në dritë nga hetimi mjeko-ligjor.

Sipas burimeve mjeko-ligjore mësohet se vr*asësi i nënës e kishte përdh*unuar atë përpara se ta vr?iste. Shkaku i v*dekjes së gruas ishte m*bytja në fyt.

Policia vendase bën me dije se autori vuan nga sëmundjet mendore, dhe disa vite më parë kishte ndjekur të njëjtin model kur kishte v*rarë gjyshen.

Njoftimi i policisë:

Pas veprimeve të koordinuara dhe sistematike të Sektorit të Sigurisë Grevenë është hetuar një vr*asje e një 83-vjeçareje vendase, e kryer më datë 14.12.2021 në zonën e Grevenës.

Dje (15.12.2021) në mesditë, në zonën e Grevenës, për rastin është arres*tuar shtetasi 59 vjeçar, djali i v*iktimës, ndaj të cilit është ngritur kallëzim penal për veprën penale të vrasje dhe përdh*unim.

Në veçanti, përfshirja e 59-vjeçarit ka ardhur pas shfrytëzimit të duhur dhe vlerësimit të kombinuar të të dhënave, të dhënave dhe gjetjeve të dala nga hetimi i rastit, si dhe nga ekspertiza mjeko-ligjore.

Konkretisht, paraditen e pardjeshme (14-12-2021) brenda shtëpisë së tyre, 59-vjeçari i ka shkaktuar vd*ekjen me anë të mbytjes nënës së tij, ndërsa përveç kësaj janë evidentuar edhe konstatimet e fundit të një akti sek*sual.

Advertisement

Read Previous

Transport me furgon për udhëtarët që parkojnë larg nga hyrja në Kodrën e Diellit

Read Next

Shkup: “Arr*estohet ish-komandanti i njësitit “Luanët””