Breaking News :

nothing found
27-09-2023

“Nëntë ditë nga tra*gjedia dhe ende s’ka përgjegjësi”

Advertisement

Zëdhënësja e VMRO-së, Marija Miteva në konferencë për shtyp tha se kanë kaluar nëntë ditë nga dita kur humbën jetën 45 qytetarë, ndërsa pushteti ende nuk ka përgjigje se kush duhet të japë përgjegjësi.

Sipas saj, kjo tra*gjedi dëshmoi sistemin jofunksional të vendit dhe se tragjedia vërtetoi se në Maqedoni çdo institucion udhëhiqet me lëshime, keqpë*rdorime, krim dhe korr*upsion.
“Opinioni duhet të merr përgjigje në pyetjen nëse dhe sa herë MPB ka paraqitur vërejtje në Inspektriat për autobusët e BEsa Trans, ndërsa insepktrati nuk ka ndërmarrë asgjë. Nëse MPB ka dorëzuar një vërejtje, pse nuk publikohet në opinion”, thotë Miteva.

Ajo shtoi se qytetarët po kërkojnë përgjegjësi, ndërsa partia e saj kërkon përgjigje dhe përgjegjësi por edhe masa të jashtëzakonshme./Telegrafi/

Advertisement

Read Previous

Andin Lokaj: Merruni me 17 shkurtin, leni këto pallavra të Babadimrit për 28 Nëntorin!

Read Next

Fjalët prekëse të shoqes në ceremoninë e va*rrimit të dy nxënësve që u vr*anë në Gllogjan