Breaking News :

nothing found
26-09-2023

Në 300 metra para vendngjarjes ka patur derdhje të derivatit dhe tym

Advertisement

Ka indicje se në 300 metra para vendit të katastrofës me autobusin, ka patur derdhje të derivatit dhe të tymit, transmeton Zhurnal.
Këtë e deklaroi sot ministrja rajonale e Bullgarisë, Violeta Komitova.

“Vendi ku ndodhet qarkorja për dalje nga rruga drejt fshatit Bosnek, ku më 23 nëntor ndodhi tragjedia me autobusin ku humbën jetën 45 udhëtarë, nuk është autostradë apo rrugë e shpejtë, por rrugë e thjeshtë. Në 300 metra para vendngjarjes ka patur derdhje të derivatit dhe tym”, ka deklaruar Komitova.//Zhurnal.mk

Advertisement

Read Previous

Kriza me lirën shihet si mundësi e opozitës për të sfiduar Erdoganin

Read Next

Ja kush zgjedhet ushtrues detyre rektor i UT-së