Breaking News :

nothing found
21-09-2023

Ndodh ne Shqipëri, nusja ikën nga dasma e saj me dajën e burrit, babai I dhendrit ben kerkesen e paimagjinueshme

Advertisement

Një dukuri jo e zakonshme ka filluar të përsëritet viteve të fundit tek shqiptarët në Maqedoni. Shumë dasma në një kohë të shkurtër, shume martesa për letra, shumë martesa me shkues gjatë stinës së verës dhe shumë ndodhi rreth këtyre.

“Burime të sigurta të portalit Shqipmedia na njoftojnë për një dasëm të dështuar në një fshat të rajonit të Gostivarit ku vajza ikën ditën kur duhet të bëhet nuse. Kjo ka ndodhur këtë verë në fshatin e njohur për redaksinë por për shkaqe etike nuk do ta tregojmë. Po dhe është e vërtetë, por kësisoj lajme janë dëgjuar edhe më parë mirëpo në këtë rast që të jetë më tr a gjike ngjarja, nusja ka ikur me të dash urin e saj i cili është daja i burrit që ajo duhej të martohej.

Ahengu i organizuar nga dhëndri nuk është an uluar por përkundrazi babai i dhëndrit ka kërkuar nga mysafirët që luajnë dhe të kërcejnë pasi familja e tij ka shp ëtuar nga bu shtra e cila në të ardhmen do të shndërrohej në kan cer për ate familje. I ka desht Zoti”, shkruan Shqip Media.

Advertisement

Read Previous

Ηapi një gropë të madhe dhe fqinjët mendonin se kishte ikur nga mendtë, por sot të gjithëve po “iu ikën trυri” nga ajo që ndërtoi

Read Next

Ky ishte sekreti më i madh në jetën private të Enver Hoxhës, për të cilin jetoi gjithmonë me frιkë