Breaking News :

nothing found
05-02-2023

MPB: Ndërprerje në sistemin për dokumentet personale

Advertisement

Ministria për Punë të Brendshme njofton opinionin se për shkak të një defekti në sistem, gjatë ditës se djeshme dhe sot (09.12 dhe 10.12.2020) janë paraqitur ndërprerje të përkohshme në funksionimin e sistemit për dokumentet personale. Shërbimet kompetente për mirëmbajtjen e sistemit punojnë në zgjidhjen e defektit që ka shkaktuar ndërprerje të sistemit.

Nga MPB nuk japin detaje më shumë. Gjithashtu nuk kanë dhënë një paralajmërim konkret deri kur sistemi nuk do të jetë në funskion.

Advertisement

Read Previous

Në Kuvend do të promovohet grupi parlamentar për të drejtat e personave LGBTI

Read Next

Cakaj: Kongresmeni Engel kërkon që Serbia të njohë Kosovën