Breaking News :

nothing found
26-09-2023

Mosmarrëveshje mes partnerëve të koalicionit qeverisës

Advertisement

Mbledhja e Qeverisë një natë më parë është shoqëruar me përplasje dhe si rrjedhoj akoma nuk ka një njoftim të detjauar nga press shërbimi qeveritar.

Mësohet se polemika është zhvilluar mes partnerëve të koalicionit të cilët kanë refuzuar që të emërojnë kudarot e Alternativës para dorëheqjes së Zaevit dhe krijimit të Qeverisë së re, ndërsa siç mëson Zyrtare.net një nga kërkesat e Alternativës nga marrëveshja me Zaev ka qenë që drejtorët e eshalonit të dytë të emërohen para largimit të kryeministrit Zaev.

Përkundër këtyre polemikave pasditen e kësaj mërkurë në kofnerencë për shtyp u paraqitën dy zëdhënsat e Qeverisë por nuk dhan detaje nëse ka pasur propozime për emërime të reja.

Mësohet se përplasjet dhe mos emërimi i kuadrove me kërkesë të Alternativës e vë seriozisht në dyshim krijimin e Qeverisë së re LSDM-BDI me partnerin e ri Alternativën./ZYRTARE.net

Advertisement

Read Previous

Kështu dukej Bora Zemani në moshë të re

Read Next

Arr*estohet 49 vjeçari nga Gostivari