• 15-05-2021

Mjeku tetovar pjesë e ekipit që realizoi transplantin e zemrës (foto)

Read Previous

Pacientja që vdiq, do të donojë edhe veshkat dhe kockën

Read Next

Transplantimi i zemrës – pacienti është në gjendje stabile, tha Filipçe

%d bloggers like this: