Mjekja nga Tetova merr vaksinën antiCovid

Doktoresha nga Tetova Arlinda Elezi e cila jeton dhe vepron në Çikago merr e para nga Maqedonia vaksinën kundër Covidit.

Doktoresha Arlinda e lindur në vitin 1976 në Tetovë, shkollën fillore dhe të mesme e kreu në Tetovë, shkollën e lartë mbaroi në Shkup, specializimet në Amerikë.

Rrjedh nga një familje intelektuale, nga një nënë mësuese dhe një baba inxhinierë.

Shteti do ta marrë vaksinën kundër Kovid-19, e cila e para do të regjistrohet dhe lejohet përmes mekanizmit Kovaks. Reale do të ishte ajo që të ndodh në muajt e parë të vitit 2021, thotë prof dr. Aleksandra Grozdanva nga Fakulteti farmaceutik pranë USHCM-së, e cila është kryetare e Komitetit për imunizim.

Read Previous

BE heq ndalesën e udhëtimit për shtatë vende

Read Next

Ekskluzive: Hoxha bind duhanprodhuesit dhe qendrat e blerjes të bëjnë marrëveshje për duhanin (foto-marrëveshja)

%d bloggers like this: