Breaking News :

nothing found
01-12-2022

Miqtë e bëjnë për spital dhëndrin

Advertisement

Një rast dh u n e ka ndodhur gjatë ditës së djeshme në komunën e Malishevës.

Katër persona janë përfshirë në një k o n f l i k t  fizik e për pasojë dy prej tyre që janë s u l m u a r me mjete të f o r t a kanë përfunduar në s p i t a l , shkruan Reporteri.net.

Në mediat raportohet se k o n f l i k t i  fizik ka plasur në mes të miqve dhe dhëndrit, ku ky i fundit është sulmuar.

Rasti është konfirmuar edhe nga Policia e Kosovës.

“Janë a rr e s t u a r  dy të dyshuar meshkuj kosovarë pasi që të njëjtit pas një mosmarrëveshje kishin s u l m u a r  me mjete të forta dy meshkuj kosovar, personat e s u l m u a r kanë pranuar tretman mjekësor, ndërsa të d y sh u a r i t  pas intervistimit me vendim të prokurorit janë dërguar në mbajtje”, thekson raporti. /Reporteri.net

Advertisement

Read Previous

Kush është Shqiptari që shpërndau bukë falas pas tërmetit në Kroaci

Read Next

Eliot Angel do të largohet në muajn janar