Migros do t`ua rrisë pagat punëtorëve në vitin 2022

Estimated read time 1 min read

Rrjeti më i madh i shitjes me pakicë në Zvicër njoftoi se do të rrisë pagën minimale në 4,100 franga mujore nga 1 janari 2022, transmeton albinfo.ch.

Pagat standarde për stafin e kualifikuar, nga ana tjetër, do të rregullohen deri më 31 mars 2023: praktikantët do të fitojnë 4200 franga në vitin e dytë, 4300 franga në vitin e tretë dhe 4500 franga në vitin e katërt.

Advertisement

Anëtarëve të tjerë të stafit do t’u jepen rregullime pagash rast pas rasti, sipas funksionit dhe kritereve të performancës, thuhet në një njoftim të Migrosit.

Advertisement
Advertisement

You May Also Like