Breaking News :

nothing found
28-09-2023

Ky shtet jep 5 mijë euro për t’u martuar me vajzat e tyre

Advertisement

Prej disa vitesh, qeveria e Islandës po ofron të ardhura mujore në masën e 5 mijë eurove, për të gjithë ata meshkuj që vendosin të martohen me femrat që kanë shtetësi islandeze.

Presidenti aktual i vendit, Guðni Thorlacius Jóhannesson, tha se shteti i tij ka 320 mijë banorë dhe se pjesa më e madhe e tyre janë mbi 40-vjeç, ndaj vendi po përballet me një krizë të vërtetë demografike.

Iniciativa e propozuar nga ky president nuk është aspak e re, pasi edhe Kanadaja e Japonia kanë programe të tilla, ku të rinjve që kanë dëshirë të martohen si me femrat edhe me meshkujt e këtyre shteteve dhe duan të ndërtojnë jetën e tyre e të krijojnë pasardhës, si shpërblim u jepen shuma të konsiderueshme.

Pa dyshim, kjo ofertë është mjaft joshëse, duke menduar që mund të njohësh një shtet të ri dhe njëkohësisht të nisësh jetën me të mardhura të mjaftueshme.

Advertisement

Read Previous

Videoja e Xhakës duke e ndalur topin me shpinë kundër Norwichit të Rashicës bëhet virale

Read Next

Veterani i UÇK-së nën regjimin e aparatit aspirator thotë se ndërprerja e rrymës po ia rrezikon jetën