Breaking News :

nothing found
21-09-2023

Kuvendi konstatoi dorëheqjen e ministrit të Bujqësisë, zv.Minsitrit Kulturës dhe Arsimit

Advertisement

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut në fillim të seancës së 54 ka konstatuar dorëheqjen e ministrit të bujqësisë dhe zëvendës ministrit të arsimit dhe atij për kulturë. Kështu që janë konstatuar dorëheqjet e Arianit Hoxhës, Arafat Shabanit dhe Sedat Sulejmanit. Në rend dite të seancës së sotme ka më shumë pika të rendit të ditës, mes të cilave edhe Propozim buxheti për vitin 2022.

Seanca ka filluar me dy orë vonesë.

Advertisement

Read Previous

Lëvizja BESA: Vetting nga lartë poshtë në luftën kundër korrupsionit!

Read Next

Skandal në Gostivar – Djali sulmon nënën e tij me mjet të fortë!