Breaking News :

nothing found
27-09-2023

Kurti: Nga qershori i vitit 1999 vetë kam qenë i zhdukur, s’ka marrëveshje pa zbardhjen e fatit të tyre

Advertisement

Komisioni Qeveritar për Persona të Zhdukur, në kuadër të Zyrës së Kryeministrit, ka organizuar aktivitetin me rastin e Ditës Ndërkombëtare të të Drejtave të Njeriut.

Kryeministri i vendit, Albin Kurti, teksa ka folur për personat e zhdukur gjatë luftës, tha se ai vet ka qenë i zhdukur në vitin 1999, pasi që familja nuk dinte për fatin e tij.
Të shtunën protestë dhe bllokadë në Beograd, Jovanoviq thotë se s’ndalen d…

Parazitët janë shkak i shumë sëmundjeve! Shpëto prej tyre tani!
Në fjalën e tij para familjarëve te personave të zhdukur, Kurti është zotuar se nuk do të ketë marrëveshje me Serbinë pa u gjetur personat e zhdukur gjatë luftës më dhunë.

“Është më se e qartë që në këtë ditë duhet të theksojmë se ata të cilët u është shkelur më së shumti e drejta, e padyshim që bëjnë pjesë të zhdukurit me dhunë dhe familjet e tyre që janë viktima sot e kësaj dite”.
“Nga qershorin e vitit 1999, kam qenë i zhdukur, jo për vete por sepse familja nuk e dint

Advertisement

Read Previous

Vri*tet biznesmeni shqiptar, djali i tij aks*identohet duke shkuar tek vendi i kri*mit

Read Next

Gruevski ka blerë banesa, por jo ne emër të tij