Kopshti “Bleta 2” në Aerodrom mori një fasadë të re energjetike

Estimated read time 2 min read

Kopshti “Bleta 2” në Aerodrom mori një fasadë të re energjetike

Me një investim nga buxheti i Komunës së Aerodromit dhe me përfundimin e aktiviteteve ndërtimore që u zhvilluan në periudhën e kaluar, kopshti “Pçelka 2” në lagjen Lisice mori një fasadë krejtësisht të re energjetike.

Merrni lajme në Viber
Projektin e realizuar e inspektoi kryetari i komunës Timço Mutsunski, i cili theksoi se me këtë investim përmirësohen dukshëm kushtet për përkujdesje ndaj fëmijëve dhe mjedisi ku ata rriten, por kontribuon edhe në kursimin e energjisë elektrike dhe burimeve financiare që do të ripërdoren për projekte të tjera. në fushën e arsimit dhe mbrojtjes sociale.

“Gëzohem kur shoh realizimin e investimeve dhe projekteve që sigurojnë qëndrueshmëri dhe ndërtojnë një mjedis më të mirë për rritjen dhe zhvillimin e punonjësve më të rinj të aeroportit. Në dy vitet e para të mandatit jemi përkushtuar në zgjidhjen e të gjitha sfidave infrastrukturore që kanë të bëjnë me më të rinjtë, sepse Aerodromi është komunë që investon dhe krijon kushte më të mira për ta”, ka shkruar Mutsunski në profilin e tij në Facebook.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

You May Also Like