Breaking News :

nothing found
23-09-2023

Kjo është lista e ditëve të pushimit në RMV për vitin 2022

Advertisement

Sipas ligjit për festa në Republikën e Maqedoninë së Veriut në vitin 2022 nga gjithsej 11 ditë jo pune për gjithë qytetarët e vendit, ndërsa për shqiptarët është 1 ditë dhe për myslimanët 1 ditë.

Për gjithë qytetarët e vendit, janë 1 janari, 7 janari, 1 maji, 25 prilli, 2 maji, 24 maji, 2 gushti, 8 shtatori, 11 tetori, 23 tetori dhe 8 dhjetori.
Prej këtyre, kemi 5 fundjava të vazhduara duke nisura nga 7 janari, 2 maji, 25 prilli, 2 maji dhe 24 tetori.

Për shqiptarët, 22 nëntori është pushimi, ndërsa për myslimanët 9 korriku është festa e Kurban Bajramit.

Advertisement

Read Previous

Gruevski ka blerë banesa, por jo ne emër të tij

Read Next

Filipçe i jep fund politikës, kthehet në profesionin e mjekut