Breaking News :

nothing found
28-09-2023

Këtu mund t’i shihni kufizimet e energjisë elekrike në Kosovë

Advertisement

KEDS ua rikujton konsumatorëve që për të marr njoftime për kufizimet me energji elektrike është në dispozicion aplikacionin eKesco, si dhe harta në uebfaqen e KEDS.

“Përmes QR code ju mund të shkarkoni aplikacionin eKesco dhe të merrni njoftime automatike për 24h e ardhshme. QR code e hartës ju drejton tek harta në uebfaqe të KEDS. Këtu ju mund të shkruani adresën dhe të njoftoheni për kufizimet”, thuhet në njoftimin e KEDS.

Advertisement

Read Previous

Hoxhë Omer Bajrami: “Kur të ta urojnë Vitin e Ri, thoni, “Flm, na i kemi festat tona”

Read Next

Përgj*aken krishtlindjet, humb jetën 24 vjeçari dhe kunata e tij