Breaking News :

nothing found
10-06-2023

Kërçovë: 60 vjeçarja nga Zvicra kapet me “pluhur të bardhë”

Advertisement

Uniformat blu në qyetetin e Kërçovës gjatë më datë 18.01.2021, me urdhër të gj y k a t ë s, kanë kryer një b a s t i s j e në shtëpinë e E.D. (40) nga Kërçova, ku ndodhej S.Sh. (60) nga Zvicra. Gjatë b a s t i s j e s u gjet dhe u mor s u b s t a n c ë pluhuri dhe lëndë me mbetje të s u b s t a n c ë s së pluhurit. Materet e kapura janë dërguar për analiza, pas së cilës do të ndërmerren hapat e mëtutjeshme.

Personat në fjalë janë ndaluar nga policia pas së cilës pritet të ndërmerren procedura konrkrete të akuzës. Informacione më të detajuara janë paralajmëruar në ditët në vijim, kur pritet të zbardhet rasti.
Burimi: https://kercova.org/index.php/2021/01/19/kercove-60-vjecarja-nga-zvicra-kapet-me-pluhur-te-bardhe/?fbclid=IwAR3W0h1ys8_iIBDd8q09dUCC9KFTu4uCqwSoSU6-fOL9q58eGQwxU4WrKtU

Advertisement

Read Previous

E trishtë – Vetv*ritet ushtari shqiptar në Avganistan

Read Next

Fillon procedura për shtypjen e dokumenteve personale me emrin e ri të shtetit