Breaking News :

nothing found
26-09-2023

Kasami: Përmirësimi i shërbimeve komunale i rëndësishëm për ne!

Advertisement

Kasami: Do të punojmë bashkë që ta përmirsojmë jetën në Tetovë
Kryetari i komunës së Tetovës, Bilall Kasami, në seancën e parë konstituive për këshillin komunal ka folur për përmirësimin e shërbimeve të qytetarëve!

Kasmai tha se së bashku me këshillin komuna do të japin angazhimin maksimal ku të gjithë atë që e kanë premtuar do ta realizojnë në funksion të një jetës më të mirë për qytetarët e Tetovës.

Kasami tutje tha se do të punojnë që ta përmirsojnë jetën në komunën eTetovës

“Ajo për të cilen ne do të punojmë bashkërisht me këshilltaret dhe me të gjithë grupet e interesit, me çdo qytetarë të komunës së Tetovës, ka të bëjë me përmirësin e jetës tonë të përbashkët dhe ofrimin në kohë dhe në kualitet të të gjitha shërbimeve që i kemi si Komunë”, tha Kasami

Advertisement

Read Previous

Mickoski: Qytetarët dëshirojnë jetë, jo politikanë me vetura të zeza e me truproja

Read Next

Zaev: Me buxhetin e ri, qytetarët do të kenë cilësi më të lartë të jetës