Breaking News :

nothing found
23-09-2023

Kasami largon korsitë e biçikletave: Ishin vendosur në mënyrë të jashtëligjshme

Advertisement

Kryetari i Tetovës Bilall Kasami së bashku me ekipin e tij sot kanë dal në teren për të ndjekur punimet për largimin e korsive të biçikletave. Kasami ka deklaruar se kjo është bërë në mënyrë të jashtëligjshme, andaj sipas Kasamit, ai po respekton vendimet e organeve përkatëse.

Advertisement

Read Previous

Merkel: Gjendja me koronavirusin në Gjermani është dramatike

Read Next

Dhîmbje dhe lot, 8-vjeçari përcillet për në banesën e fundit