Breaking News :

nothing found
27-09-2023

Kasami: Dita e sotme nuk ishte nga ditët e zakonshme!

Advertisement

Dita e sotme nuk ishte nga ditët e zakonshme!

Dhembja dhe pikëllimi na ka kapluar të gjithë neve nga lamtumira e fundit për viktimat e aksidentit të tragjedisë. Në këto momente jemi me familjarët e atyre që humbën më të dashurit e tyre.

Lusim Krijuesin që viktimat t’i bëj banorë të parajsës, familjarëve t’ua shtoj durimin, ndërsa institucionet ta zbardhin këtë tragjedi dhe fajtorët të përballen me drejtësinë!

Advertisement

Read Previous

Gashi: Zoti i pastë mëshiruar ata që sot i strehuam në tokë

Read Next

Sela: Ditë zie, ditë e kobshme për të gjithë ne