Breaking News :

nothing found
28-09-2023

Karim Benzema dën*ohet me 1 vit bu*rg

Advertisement

Super ylli frances Karim Benzema është dënuar nga gjykata me 1 vit bu*rg. Ai është dën*uar me kusht dhe me gjobë prej 75 mijë euro për rastin e shant*azhimit seks*ual!
Ai u shpall fajt*or për bashkëpunim në tentativë për shant*azh ndaj Mathieu Valbuena./Nmk-post/

Advertisement

Read Previous

Trudeau e pret në takim Osmanin me çorape shumë ngjyrëshe!

Read Next

Osmani i quan spekulime informatat se ka pasur mjete piroteknike dhe karburante në autobus!