Breaking News :

nothing found
19-08-2022

Kam nevojë për 1 mijë punëtorë! Por shqiptarët nuk duan të punojnë!

Advertisement

U thash hajdeni t’ju fus në punë, shkova në çdo shtëpi, u tallën me mua! Ku me te vertet unë kam nevojë për 1 mijë punëtorë!

Në Shqipni thonë Njerëzit janë të papunë Këtu njerëzit janë dembela Këtu njerëzit janë të pandershëm sepse Fishta paska thënë se fukaraja është i pandershëm.

“Ne zonën e Elbasanit kam shku shtëpi më shtëpi Katund më katund dhe në zonat më të varfura sepse ashtu më kanë thënë se këto janë zonat më të prapambetura më të vafëra, por askush nuk ka ardhur, janë tall me mua, tha biznismeni Shqiptar /RevistaDitore

Advertisement

Read Previous

Gjermania kërkon infermierë vullnetarë

Read Next

(VIDEO LAJM) Momenti kurr uji shemb asfaltin pranë një shtëpie në Koretin të Kamenicës