Breaking News :

nothing found
26-09-2023

‘Ka qenë nxënës shembullor, krejt 5-she i ka pasë’, flet mësuesi i Ramush Haradinajt

Advertisement

Kreu i AAK-së, Ramush Haradinaj shkollimin e kishte kryer në gjimnazin që atë kohë quhej “Vëllezërit Frashëri” në fshatin Rezallë.
Profesori i gjeografisë, Bajram Dacaj që tashmë është në pension ka ndarë kujtime për kreun e AAK-së që dikur e kishte nxënës. Ai ka thënë se Haradinaj ka qenë nxënës shembullor me të gjitha pesëshe. “Haradinaj ka qenë nxënës shembullor, që nga klasa e parë e deri në gjimnaz i ka pasë të gjisha 5 she. Kjo dëshmohet edhe në dëftesat e tij. Vëllezërit Haradinaj kanë qenë nxënës shumë të sjellshëm e të urtë, nuk kam pasë nevojë me ju tërhjek vërejten asnjëherë” ka thënë ndër të tjera ai.

Advertisement

Read Previous

Dhîmbje dhe lot, 8-vjeçari përcillet për në banesën e fundit

Read Next

ASH-AAA: Ja si e vodhën dhe devijuan vullnetin e qytetarëve