Breaking News :

nothing found
28-09-2023

Jep dorëheqje doktori që ‘shëronte me se*ks’

Advertisement

Një doktor italian ka dhënë dorëheqjen pasi është kapur gjysmë i zhveshur në një dhomë hoteli me një “paciente” femër, të cilës i kishte thënë se sëmundjen e saj do ta shëronte duke kryer marrëdhënie me të.

Dr. Giovanni Miniello, një gjinekolog 60-vjeçar në Bari, u zbulua nga emisioni investigativ “Le Iene”.

Vajzës që iu prezantua si paciente, ky doktor i tha se kishte një vir*us që transmetohej seksua*lisht dhe që mund ta çonte deri në kan8cer. Ai i tha edhe se mund t’i jepte imunitet ndaj viru*sit duke kryer marrëdhënie sek*suale me të.

Kur “pacientja” pranoi, por i kërkoi që doktori të kryente marrëdhënie sek*suale të mbrojtur, gjinekologu i shpjegoi se me prezer*vativ nuk do të merrte antitrupat që i duheshin.

Në këtë moment, gazetarja e emisionit hyn në dhomë duke e kapur në flagrancë. Mbrojtja e doktorit ishte kjo: “Këtë po e bëj për qëllime studimore dhe për njerëzit që kam shpëtuar deri më sot”.

Ndërsa, një ditë më pas, nëpërmjet avokatit të tij, doktori tha: “Unë, i cili kam trajtuar me sukses qindra femra përgjatë 40 viteve karrierë, thjesht propozova një kurë alternative që ka dhënë rezultate. Kurrë në jetën time nuk kam detyruar një femër që të bëjë se*ks me mua”.

Prokuroria e Barit ka nisur hetimin ndaj mjekut./A2CNN

Advertisement

Read Previous

Flet djali i shoferit të dytë: Isha nw Sofje, e njoha babain, ai ka qenë dûke fjetûr!

Read Next

Kush është udhëtari misterioz me prejardhje arabe i cili ka dalë i gja*llë nga autobusi dhe është zhdu*kur?