Breaking News :

nothing found
23-09-2023

Ja kush janë 4 kandidatët për rektor të UT-së!

Advertisement

Në konkursin për zgjedhjen e rektorit të Universitetit të Tetovës tashmë janë zyrtarizuar katër kandidatë. Siç mëson INA, konkursi është mbyllur dhe se në garën për rektor janë katër profesorë universitar të brendshëm të këtij universiteti.

1.Jusuf Zejneli – dekan i Fakultetit Juridik

2. Bashkim Ziberi – profesor në Fakultetin e Shkencave Matematiko-Natyrore

3.Myqereme Rusi – profesoreshë në Fakultetin Filolozofik

4.Dervish Alimi – profesor në Fakultetin Filologjik

Rektori i ri do të zgjidhet sipas kritereve të përcaktuara në Ligjin për Arsim të Lartë. (INA)

Advertisement

Read Previous

BE-ja: Drafti i Edi Ramës për Asociacionin“tekst serioz“

Read Next

Bujar Osmani bën umre në Mekke për babain e tij